Laura

Wie ben ik? Waar te beginnen…
Ik ben voornamelijk mama van Lily (2019) en Arthur (2021). Mijn hele kijk op de wereld veranderde sinds de komst van deze twee mini’s. Ze zijn mijn alles (samen met jou hoor, Thomas ;-)) en hun geluk is het hoogste goed.

Mijn hoofdberoep is leerkracht lager onderwijs. In de vrijetijdssector mocht ik al vele jaren verschillende lessen geven: peuterturnlessen, danslessen aan zowel (kleine) kinderen als volwassenen en workout-lessen (Zumba, Aqua Zumba, Rhytmhic workout, step aerobics).

Mijn piano staat te pronken in huis, maar moet zwaar aan aandacht inboeten sinds de komst van Lily en Arthur.

Ik heb van al mijn vrijetijdslessen genoten, maar het werken met de allerkleinsten geeft mij zo veel: tonnen plezier, honderden hartvullende momentjes, verschillende tranen-van-geluk-stomme-glimlachjes en voldoening ten top. Het was voor mij dan ook snel duidelijk dat ik hier mijn beroep van wou maken, gezien geen dag zou voelen als werken (life goals, toch?).

Dat is waar na veel denken, opleidingen volgen, nog wat denken en nog een paar keer bedenken, eindelijk Mini’s on the move op mijn pad is gekomen. Ik ben zo blij, vereerd en enthousiast jullie hier te mogen verwelkomen! Ik kan niet wachten om jullie en je mini’s te ontmoeten!

Have no product in the cart!
0